Uitjes

‘Bij Boone’ is gevestigd op Walcheren, het meest centrale eiland van Zeeland.
Walcheren is beschut, overzichtelijk en gevarieerd. Alles is op fietsafstand, Walcheren heeft een lange kustlijn (met veel strand) en de zee is altijd binnen bereik.

In het noorden ligt het pareltje van Walcheren: Veere. Dit middeleeuwse stadje ademt in elk gebouw en straat een roemrijk verleden uit. Veere heeft een jachthaven in het midden het stadje en is zeer schilderachtig gelegen aan het Veerse Meer.

Domburg is de oudste badplaats. En zeer bekend. Het gezellig centrum telt vele terrasjes en winkeltjes. Naast de moderne faciliteiten vindt u hier ook veel kunsthistorie, de denken aan Piet Mondriaan.

Zoutelande is ook een gezellig pittoresk dorp met een gezellige winkelstraat met vele terrasjes. Het strand van Zoutelande is vijf kilometer lang. Het wordt beschut door de hoogste duinen in de omgeving. Nergens in Nederland schijnt de zon zo vaak en lang als hier. Dit komt omdat het strand als enige in Nederland, op het zuiden ligt.

Waar u ook bent: binnen een straal van 8 à 12 kilometer kunt u bij allerlei attractiepunten terecht.

Hieronder geven wij u een kleine selectie van al het moois dat onze omgeving te bieden heeft.

Delta Experience

Als onderdeel van de beroemde Deltawerken beschermt de Oosterscheldekering een groot deel van Nederland tegen het water. Een indrukwekkend bouwwerk. De Delta Experience neemt u mee in de geschiedenis. Het avontuurlijke waterfunpark, een rondvaart over de Oosterschelde of zwemmen met haaien maakt dit uitje compleet.
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Fiks uw eigen fietsroute

Zeeland is fietsprovincie bij uitstek! Het omvangrijke fietsroutenetwerk door het aantrekkelijke landschap, FIKS genaamd, maakt het mogelijk om uw eigen route uit te stippelen én zelf te bepalen hoe lang deze wordt. De plaatsen waar wegen elkaar kruisen en de fietsknooppunten, knoopt u naar hartenlust aan elkaar.

Reusachtig veel plezier

In Mini Mundi vindt u de meest markante gebouwen van Walcheren in Miniatuur Walcheren. Het park heeft de exacte contouren van Walcheren. Wandel langs de boulevard van Vlissingen en bezoek het abdijcomplex van Middelburg. Een heerlijk uitje voor reusachtig veel plezier. Het naastgelegen pretpark, de buitenspeeltuin én het indoorspeelpark zorgen
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Het Veerse meer

Waar ooit het water bij eb en vloed woest in en uitstroomde, is nu het Veerse Meer. Veilig, achter een stevige dam. Zo ontstond een natuurgebied vol recreatiemogelijkheden. Zeilen, surfen, duiken, suppen, oversteken met een pontje, waterskiën… alles!

Wandelparadijs

In Zeeland liggen de natuur en cultuur aan je voeten. Letterlijk. Langs alle prachtige hoogtepunten van Zeeland ligt een mooi netwerk van wandelroutes. Maar juist ook alle onontdekte plekjes, in de vele unieke natuurgebieden, ontdekt u te voet. Ontdek de mooiste routes hier.
Previous slide
Next slide

Deze website maakt gebruik van cookies